Branschträff för restauranger och caféer 25 september

Människor beställer mat på Di spagna

Tillsammans med Visit Västerås bjuder vi in till branschträff för restauranger och caféer med syfte att inspirera, skapa samverkan och dialog samt diskutera utmaningar och möjligheter i branschen.

Varmt välkommen till en morgon med restaurang- och cafébranschen i fokus, en träff som arrangeras i samarbete med Visit Västerås. Branschträffen bjuder på nätverk, inspiration från branschkollegor samt råd och tips från Västerås stad. Här finns även möjlighet för diskussion kring vilka utmaningar och möjligheter du ser i din verksamhet.

Datum: 25 september

Tid: 16:00 – 17:00

Plats: Västerås destilleri

Invest Västerås anordnar branschträffar med syfte att inspirera, skapa samverkan och stärka företagsklimatet. Inbjudna är företag inom branschen, aktuella aktörer samt tjänstepersoner och politiker inom Västerås stad.

OBS! Branschträffen riktar sig till restauranger och caféer

 


Fler möten och evenemang

Näringslivsfrukost 13 september

Välkommen på frukost mitt i näringslivet! Vi bjuder på näringslivsinfo, nätverk och inspiration. Varje tillfälle har olika teman och nya gäster!

Läs mer
Nystartscafé 19 september

Välkommen till Nystartscafét! En mötesplats för dig som nyligen startat eller vill starta företag. Arrangeras i samarbete med Almi Mälardalen och Nyföretagarcentrum.

Läs mer