Näringslivstidningen Framgång

Framgång ges ut sex gånger per år i VLT. Syftet är att sälja in Västmanland som möjligheternas region, stärka kompetensförsörjningen, uppmuntra entreprenörskap, främja besöksnäring och möten samt öka samverkan mellan viktiga aktörer. Tidningen är ett samarbete mellan Invest Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Västerås Science Park, Svenskt Näringsliv, Bonnier News Sales och VLT.
Nedan listar vi utvalda artiklar från Framgång.

Utvalda artiklar från Framgång

Aktivitetsbaserad hemester i sommar

Besöksnäringen är en av de näringar som drabbats allra hårdast av Corona. Vad passar väl bättre än att upptäcka Västmanland på hemmaplan med en aktivitetsbaserad hemester, nu när resandet är begränsat.

Läs mer
Northvolt Labs viktigt för att säkra framtida affärer

För precis ett år sedan berättade Emad Zand i Framgång om Northvolts framtida planer för 2019. Nu har vi träffat Katarina Borstedt, Director of Growth, på Northvolt för att lyssna hur deras utveckling varit och hur de ser på framtiden.

Läs mer
Här ska en av Europas främsta hubbar etableras

För ett år sedan träffade Framgångsredaktionen Torbjörn Bengtsson, etableringschef på Invest Västerås. Nu följer vi upp det arbete som gjorts hittills och alla framtida planer. Hur går arbetet med att få hit fler etableringar till regionen och hur kan befintliga företag stöttas?

Läs mer