Fredrik förnyar upplevelsen av second hand

Vy över Västerås. Fotograf: Muu foto

I företaget Merchsweden säljer Fredrik Rinaldo varje dag begagnade exklusiva kläder på Instagram. Sedan början på året driver han dessutom internetbutiken Saverystore med målsättningen att helt förnya synen på second hand-kläder.

Fler artiklar i Framgång

Samarbete viktigt för Bombardiers kompetensförsörjning

Livslångt lärande är viktigt för att upprätthålla kompetensen hos Bombardiers personal. Ett samarbete på flera olika nivåer med Mälardalens högskola spelar här en avgörande roll. Under Coronapandemin har permitterade anställda på Bombardier dessutom kunnat gå högskolans extrainsatta kurser.

Läs mer
SGS DNA flyttar in på Finnslätten

Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA) grundades 1990 av Dr. Sune Kvist och köptes 2012 upp av den tyska koncernen Qiagen. Företaget som under många år haft sin produktionsenhet i Köping tillverkar syntetiskt DNA för diagnostiska produkter. För att klara av en fortsatt expansion flyttar nu SGS DNA in på Finnslätten. Vi träffar Site Manager Dr. Uwe Dehnert för att prata om flytten och hur Covid-19 inneburit en rejält ökad produktion.

Läs mer
Aktivitetsbaserad hemester i sommar

Besöksnäringen är en av de näringar som drabbats allra hårdast av Corona. Vad passar väl bättre än att upptäcka Västmanland på hemmaplan med en aktivitetsbaserad hemester, nu när resandet är begränsat.

Läs mer
Northvolt Labs viktigt för att säkra framtida affärer

För precis ett år sedan berättade Emad Zand i Framgång om Northvolts framtida planer för 2019. Nu har vi träffat Katarina Borstedt, Director of Growth, på Northvolt för att lyssna hur deras utveckling varit och hur de ser på framtiden.

Läs mer
Här ska en av Europas främsta hubbar etableras

För ett år sedan träffade Framgångsredaktionen Torbjörn Bengtsson, etableringschef på Invest Västerås. Nu följer vi upp det arbete som gjorts hittills och alla framtida planer. Hur går arbetet med att få hit fler etableringar till regionen och hur kan befintliga företag stöttas?

Läs mer
Visa alla artiklar