Näringslivsfrukost 6 mars

Välkommen på frukost mitt i näringslivet! Vi bjuder på näringslivsinfo, nätverk och inspiration. Varje tillfälle har olika teman och nya gäster!

Datum: 6 mars

Tid och plats: 08:00 – 09:00 (frukost från 07:30)

Plats: Skybar på Hotell Plaza

Tema: Varumärken i Västerås

Denna morgon sätter vi fokus på varumärken i Västerås. Du får höra hur några av Västerås företag arbetar och stärker sina varumärken. Hur sticker de ut i mängden och vad gör deras varumärken unika?

Dessutom, Västerås har ett nytt platsvarumärke som syftar till att öka kännedomen och bilden av Västerås. Men vad innebär ett platsvarumärke? Hur kan ditt företag nyttja det och på vilket sätt kan vi tillsammans stärka bilden av Västerås? Mer om detta när Västerås stad presenterar den nya varumärkesplattformen.

Programgäster:

  • Movinn
  • Västerås Destilleri
  • Västerås stad: Presentation av Västerås nya platsvarumärke

 

 

Vad är Näringslivsfrukost?

Ett möteskoncept för morgonpigga företagare i Västerås! Varje träff har olika teman och du får koll på vad som händer i näringslivet inom givet tema, inspiration samt råd och tips från Västerås företagsfrämjande aktörer och Västerås stad.

 


Fler möten och evenemang

Upphandlingsträff 14 mars

Välkommen till en upphandlingsträff för företag inom byggsektorn. Träffen arrangeras av Västerås stad, Bostads AB Mimer och Byggföretagen.

Läs mer
Områdesträff Hacksta 18 april

Välkommen till områdesträff på Hacksta.

Läs mer
Nystartscafé 2 maj

Välkommen till Nystartscafét! En mötesplats för dig som nyligen startat eller vill starta företag. Arrangeras i samarbete med Almi Mälardalen och Nyföretagarcentrum.

Läs mer
Branschträff för restauranger och caféer 16 april

Är du verksam i restaurangbranschen? Anmäl dig till vårt branschnätverk. Arrangeras i samarbete med Visit Västerås.

Läs mer
Visa alla möten och evenemang