Rådslaget 2020

Vy över Västerås. Fotograf: Muu foto
Publicerat: 10 nov. 2020

Västerås utvecklas! Befintliga företag växer, nyföretagandet ökar och nya verksamheter väljer att etablera sig i staden. Vi befinner oss mitt i en pandemi där det i många branscher är extra tufft att driva företag och ett gott företagsklimat är viktigare än någonsin.

Anmäl dig till Rådslaget 2020! En samlingsplats för näringslivet, politiker och tjänstemän. Temat i år är företagsklimat och vi kommer att djupdyka i begreppen, ta del av undersökningar, lyssna på företagens upplevelser och diskutera Västerås företagsklimat! I år hålls eventet digitalt.

 

Datum: Fredag 20 november

Tid: 08:30 – 10:30

Rådslaget kommer under rådande omständigheter att sändas digitalt.

Anmäl dig här!

Program

Företagsklimat  – vad säger olika rankingar och undersökningar om Västerås

Stefan Frid, Stockholm Business alliance

Medias roll i att skapa en bild av vår stad och vårt näringsliv

Daniel Nordström, VLT

Paneldiskussion om företagsklimatet i Västerås

Kristin Lahed – Svenskt Näringsliv, Tomas Gislerud – Företagarna, Daniel Nordström – VLT, Eva Lilja – Näringslivsdirektör Västerås stad.

Fyra framgångsrika företagare berättar – Så här är det att driva företag i Västerås

Niclas Sigholm – Sigholm, Susanne Esseen – Stora Ekeby kött och korvmakeri, Daniel Krusman – Krusman Nödduschar, Kejhan Darvishi – Mothership group med flera.

 

Rådslaget är en samlingsplats för näringslivet, politiker och tjänstemän. Årligen arrangeras Rådslaget av Invest Västerås tillsammans med Näringslivsrådet som består av representanter för näringslivet och Västerås stad.